2013. szeptember 2., hétfő

Rátz Tanár Úr Életműdíj 2013

Az Ericsson Magyarország, a Graphisoft SE és a Richter Gedeon közös díjat alapított magyarországi tanároknak, melyet a Fasori Gimnázium legendás hírű matematikatanáráról „RÁTZ TANÁR ÚR ÉLETMŰDÍJ”-nak nevezett el. A díj gondozására létrejött alapítvány az elismerést minden évben két-két biológia-, matematika-, fizika- és kémiatanárnak ítéli oda.
 
Ki tehet javaslatot a díjazott személyére?
Szakmai és társadalmi szervezetek, az ajánlott tanár tevékenységét jól ismerő kollektívák, kivételes esetekben magánszemélyek.


Kik javasolhatók a díjra?
A díjra a közoktatás 5-12. évfolyamain biológiát, matematikát, fizikát vagy kémiát tanító (vagy egykor tanító) tanárok terjeszthetők fel.

 
Mit lehet nyerni a díjjal?
Az 1.200.000 forinttal járó elismerést minden évben két-két biológia-, matematika-, fizika- és kémiatanár kapja meg.

Hová kell eljuttatni a felterjesztéseket?
Az írásos felterjesztéseket legkésőbb 2013. szeptember 25-ig kell eljuttatni elektronikusan az info@ratztanarurdij.hu email címre. A felterjesztéshez szükséges adatlap a http://www.ratztanarurdij.hu honlapon található, a „Pályázati felhívás” oldalról letölthető.

További információ:
A pályázattal vagy a felterjesztéssel kapcsolatos kérdések feltehetők munkaidőben Lukovics Ildikónak a következő telefonszámon: +36-20-203-5507.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése