2013. szeptember 16., hétfő

Országos "diákvállalkozó" vetélkedő



 "Vállalkozási ismeretek - hogy jobban menjen azt üzlet!" 

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vállalkozási esettanulmányi versenyt hirdet 4 fős középiskolás csapatok részére.

A verseny célja, hogy a középiskolás tanulókkal megismertesse és megszerettesse a vállalkozást, a különböző vállalkozási formákat. A verseny fő támogatója Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzata, mely a Szent István Emlékév keretében szeretettel várja az országból a versenyzőket.

A verseny fő védnöke Dr. Cser-Palkovics András országgyűlési képviselő, Székesfehérvár polgármestere, az országos döntő zsűri elnöke Prof. Dr. Csath Magdolna közgazdász professzor.

A verseny kétfordulós. Az első fordulóban videofilmet kell készíteni a diákoknak. A forduló eredménye alapján a döntőbe a legjobb 10 csapat kerül be (a jelentkezések számától függően regionális döntő szervezésére is sor kerülhet). Az országos döntő helyszíne Székesfehérvár, várható időpontja 2013. november 9.

A versenyen középiskolai tanulók csapatai indulhatnak, 10-12. évfolyamig (5 évfolyamos képzés esetén 11-13. évfolyam). Az induló csapatok tanulói jogviszonyát az iskolának igazolnia kell.

A versenyen értékes jutalmakat lehet nyerni, nem csak döntőbe jutóknak.


Regisztráció a diakvallalkozo.hu honlapon található regisztrációs adatlap elektronikus kitöltésével, és a regisztrációs adatlap kinyomtatása után a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (8000 Székesfehérvár, Budai út 9-11.) címére történő elküldésével történik. További részletes információk is ezen a honlapon találhatóak.

A szervezők kérik, hogy a papíralapú regisztrációs adatlapot az iskola igazgatója aláírásával is hitelesítsétek!

Regisztráció határideje: 2013. szeptember 30.

Az első feladat beküldési határideje: 2013. október 7.
 

A verseny további részletei a www.diakvallalkozo.hu honlapon érhetők el.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése