2013. szeptember 25., szerda

Kinder +SPORT 2013/14 – Pályázat sportbajnokságban való részvételre általános iskoláknak

A Ferrero Magyarország Kft. pályázatot hirdet a Kinder +SPORT program 2013/14-es időszakában való részvételre magyarországi, nem sporttagozatos általános iskolák részére.

Országos szinten összesen 64 intézmény vehet részt a programban.

A legfontosabb cél a rendszeres testmozgás megszerettetése a gyerekekkel, hogy az aktív sport későbbi életük során is a mindennapok része legyen.
A tanév során a résztvevő iskolák felkészülnek a Kinder+SPORT verseny feladataira, és a pontgyűjtős játékban is aktívan részt vesznek.

Minden kisorsolt iskola Start+ csomagot kap, melynek tartalma: kosárlabdák, kézilabdák, focilabdák, jelölő mezek, ugrókötelek, bírói sípok, hulahoppkarikák és bóják, a zavartalan felkészülés érdekében.
A sorversenyek pontos részleteiről és az extra ajándékokért folyó pontgyűjtő versenyről a programba bekerülő intézmények testnevelő tanárai részletes tájékoztatást kapnak a programindító megbeszélésen, valamint további információk a pályázati kiírásban.

A programban versengő iskolák közötti döntőre a tanév vége előtt kerül majd sor, ahol kiderül, hogy melyik három iskola lesz az, amely megkapja a Ferrero Magyarország által felajánlott 3, 2, illetve 1 millió forintos díjakat, amelyet tornaterem felújításra, vagy a gyerekeknek szervezett sportprogramokra, sport-táborozásra fordíthatnak.

Határidő: 2013. október 11.
Jelentkezés: a Kinder + SPORT programra a pályázati űrlap kitöltésével lehet jelentkezni október 11-ig a palyazat@kindersport.hu e-mail címen vagy az Eurolex Kft. 1037 Budapest, Montevideo u.3/a címen.

További információ
palyazat@kindersport.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése