2013. szeptember 12., csütörtök

A világűr titkai - pályázat

A Science Center Közhasznú Alapítvány pályázatot hirdet 8-18 év közötti diákok részére. A feladat, a világegyetemhez, illetve az űrkutatáshoz kapcsolódó, tetszés szerint választott témát kell kidolgozni egy A3-as méretű papírlap egyik oldalára. A kivitelezés módja szabadon választott, az alkotás lehet rajz, festés, tartalmazhat szöveget, de fényképekből, újságcikkekből összeállított montázst is elfogadunk. Egy pályaművet egy tanuló vagy legfeljebb öt gyermekből álló csapat készíthet. Egy diák csak egy alkotás készítésében vehet részt, a csapatok tagjainak pedig az adott kategória szerinti korosztályba kell esniük.
A pályázat kiírója:  Babylon Center  Élménypark
Nyeremény:
A pályázatokat háromtagú bizottság bírálja el, melynek tagja Farkas Bertalan űrhajós, Dr. Both Előd, a Magyar Asztronautikai Társaság alelnöke és Gregus Anikó, a Babilon Center intézményvezetője.
A beérkezett pályamunkákat két kategóriában bíráljuk el:
  • I kategória: 8-14 év
  • II kategória: 15-18 év
Kategóriánként az első három helyezett, illetve helyezett csapat ingyenesen részt vehet a Babilon Center űrkutatással és lézerekkel kapcsolatos élményprogramján.

A nyerteseken túl minden pályázó egyszeri alkalommal 30% kedvezményben részesül “A világűr titkai” vagy az “Űrkutatás rejtélye és a lézerek csodálatos világa” élményprogram belépőjegyének árából (más kedvezménnyel nem összevonható). Az elkészített munkák legjobbjaiból a Babilon Centerben kiállítás nyílik. A beküldött munkákat nem áll módunkban visszaküldeni.

Letölthető dokumentumok:
Pályázati kiírás Hozzájáruló nyilatkozat

Beérkezési határidő: 2013. november 17. (vasárnap) 18 óra
Eredményhirdetés: 2013. december 2. (hétfő)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése