2013. szeptember 17., kedd

Fűtéstámogatási pályázat a leghátrányosabb helyzetű kistérségek általános- és középiskolái részére

Foto: gazor.hu
Az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. és a  Magyar Nemzeti Üdülési Alapítvány (az Erzsébet táborok és az Erzsébet Program szervezője) brikettpályázatot hirdet a leghátrányosabb helyzetű kistérségek iskolái részére. A nyertesek több tonna fűtőanyaghoz jutnak hozzá.

A pályázat célja
A pályázat nyertesei fűtéstámogatásban részesülnek Erzsébet-utalványból készült brikett formájában. A pályázat célja a nyertes pályázók téli fűtési költségeinek csökkentése.

Pályázók köre
Oktatási intézmények: az ország 47 leghátrányosabb helyzetű kistérségében lévő alap- és/vagy középfokú oktatási intézmények jelentkezhetnek.

A pályázat részletei
A forgalmazó évente körülbelül 100 tonna elszámolt Erzsébet-utalványt semmisít meg és brikettál. Az így keletkező tüzelőanyag fűtőértéke a tűzifáéval azonos, és kiválóan alkalmas a fűtési költségek jelentős csökkentésére.

Nyertes pályázók maximális száma: 7 leghátrányosabb helyzetű kistérség alap- és/vagy középfokú oktatási intézményei.

A pályázat benyújtása: 2013. szeptember 30.
Benyújtás: A kitöltött és aláírt pályázati adatlapot, valamint a pályázathoz szükséges mellékleteket digitalizált (beszkennelt) formában kell beküldeni elektronikus úton az Erzsébet Utalványforgalmazó Kft. részére, az alábbi email címre: brikettpalyazat@erzsebetutalvany.hu

További információ
brikettpalyazat@erzsebetutalvany.hu

A teljes pályázati kiírás:
Fűtéstámogatási pályázat a leghátrányosabb helyzetű kistérségek általános- és középiskolái részére

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése