2013. március 25., hétfő

Új felhívások jelentek meg a Tehetséghidak Programban

A Tehetséghidak Program (TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001) keretében újabb felhívások jelentek meg  a www.tehetseghidak.hu/felhivasok címen.

 

A pályázók köre felhívásonként eltérő. Kérjük, olvassa el figyelmesen a felhívás szövegét!
A MATEHETSZ tájékoztatta a Nemzeti Tehetségprogram hazai és európai uniós forrásokat felhasználó pályázatairól a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) munkatársait. A Tehetséghidak Program munkatársai javasolják, hogy az állami fenntartású köznevelési intézményekben megvalósuló tehetséggondozó programokról egyeztessenek a tankerület illetékeseivel. A MATEHETSZ március és április folyamán országszerte hat városban tájékoztató fórumot tart a tankerületek igazgatói és munkatársai számára.

Új felhívások:
  • Felhívás a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 "Tehetséghidak Program" nevű kiemelt projekt keretében megvalósuló gazdagító programpárok megszervezésére és megvalósítására. oper.tehetseg.hu/tender/10
  • Felhívás a TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 "Tehetséghidak Program" nevű kiemelt projekt keretében a fiatalok tehetséggondozásához szükséges eszközök beszerzésére/tartós használatba vételére. oper.tehetseg.hu/tender/9
Felhívjuk figyelmét a MATEHETSZ online pályázati rendszerére, mely az oper.tehetseg.hu címen érhető el. A tehetséghidak program keretében közzétett felhívásokra pályázat benyújtására az OPER rendszer használatával nyílik lehetősége.

Sikeres pályázást kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése