2013. szeptember 18., szerda

Online Demokrácia Activity (TEDD O:DA) – Kreatív verseny középiskolásoknak

A Barankovics Alapítvány játékos kreatív versenyt rendez középiskolásoknak, melyre várja csapatok jelentkezését. Szeretnéd személyesen is megtapasztalni, hogyan működik a társadalom, és te mit tudsz tenni benne? Meg akarod tudni, mire vagy képes és mit nyerhetsz vele? Hát TEDD O:DA MAGAD egy csapat tagjaként! A nyertesek tábort és brüsszeli utat nyernek.

Pályázók köre: középiskolások, minimum 4, maximum 6 főből álló csapatok. Az ideális csapat létszáma minimum 3, maximum 5 versenyző + 1 mentor.

A pályázat részletei
Az Online Demokrácia Activity egy neked szóló, két részből – egy online és egy face to face szakaszból – álló, többfordulós verseny, amiben ugyanazt kell tenned, amivel későbbi életedben is sikeres és elismert ember lehetsz: TEDD O:DA MAGAD!
A Játékban maximum 30 csapat vehet részt.
Az Online Demokrácia Activity 4 (négy) online fordulóból áll. A Szervező a feladatokat az e célra létrehozott www.teddoda.hu oldalon adja meg.
A feladatkiírások mindenki számára nyilvánosak.
A játékban résztvevő csapatok az oldalra belépve láthatják az adott forduló feladatkiírását, amely részletesen tartalmazza az aktuális forduló feladatait, a beadandó feladatmegoldások javasolt formátumát (pl. blog, video, fotó), a beadás határidejét, valamint olyan hivatkozásokat, segédleteket, amelyek segítségül szolgálnak a feladatok minél jobb, színvonalasabb megoldásához.

A kiírás ezek mellett a szakmai zsűri értékelési szempontjait, valamint az elérhető pontszámokat is tartalmazza.

Díjak
  • Az 1. helyezett csapat tagjai – egy-egy tablet gépet,
  • a 2. helyezett csapat tagjai – egy-egy e-book olvasót,
  • a 3. helyezett csapat tagjai – egy-egy digitális fényképezőgépet,
  • a 4-5. helyezett csapat tagjai – egy-egy IPod Shuffle MP3 lejátszót,
  • a közönségszavazatot elnyert csapat tagjai pedig – egy-egy háttértárolót vihetnek haza.
A játék indul: 2013. szeptember 20.

További információ

A teljes pályázati kiírás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése