2013. szeptember 13., péntek

Közlemény


A Vidékfejlesztési Minisztérium illetékességi körébe tartozó (kivéve a környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportba sorolt), iskolai rendszerű szakképzések 2013. októberi (javító-pótló) szakmai vizsga (írásbeli/interaktív) időpontjairól és a központi tételek kiadási rendjéről

A Vidékfejlesztési Minisztérium illetékességi körébe tartozó (kivéve a környezetvédelem-vízgazdálkodás szakmacsoportba sorolt) 2013. októberi (javító-pótló) vizsgaidőszakban tartandó iskolai rendszerű szakmai vizsgák központi írásbeli/interaktív vizsgaidőpontjai a 2013/2014. tanév rendjéről szóló 47/2013. (VII. 4.) EMMI rendelet 1. számú mellékletében meghatározottak alapján:

 írásbeli vizsgarész időpontja: 2013. október 07. 8:00 óra 
 interaktív vizsgatevékenység időpontja: 2013. október 08. 8:00 óra.
 
Az írásbeli/interaktív vizsgák vizsgacsoportonként csomagolt és titkosított központi tételeit az ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓ (Jász-Nagykun-Szolnok megye, Hajdú-Bihar megye, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye) iskoláinak megbízottai az alábbi időpontban vehetik át a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (1223 Budapest, Park u. 2.) erre kijelölt helyiségében:

2013. október 01. kedd, 9 órától 15 óráig

Az iskolák írásos előzetes bejelentése szerinti vizsgalétszámra csomagolt és titkosított tételek a fentiekben jelzett napon és időpontban az intézmény igazgatója által kitöltött, aláírt és lebélyegzett meghatalmazás ellenében, a személyazonosító igazolvány bemutatásával vehetők át. Az átvevő az átvételt aláírásával és igazolványszámának megadásával, dátum és időpont beírásával igazolja, amellyel egyben vállalja a tételek sértetlen állapotban való leszállítását a megbízó részére. A megbízótól Csiharné Jerola Zsuzsa vizsgaszervezési szakreferensnek címzett írásos (levél, fax:1/3628104, vagy e-mail: jerola@nakvi.hu) visszajelzést kérünk az átadást követő 3 napon belül, hogy a megfelelő tételek sértetlenül, rendben megérkeztek a felhasználás helyére. Az esetleges problémákat a jerola@nakvi.hu e-mail címen lehet jelezni.

Forrás: kormany.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése