2014. április 17., csütörtök

Megjelent a komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítását támogató kiemelt projekt felhívás

Az Új Széchenyi Terv keretében megjelent a TÁMOP-6.1.2.A-14/1 jelű, „Komplex intézményi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az általános iskolákban, többcélú intézményekben valamint szabadidős közösségi mozgásprogramok és kapcsolódó egészségfejlesztési alprogramok megvalósítása az iskolán kívüli szereplők bevonásával” című kiemelt projekt felhívás. 

A 3,59 Mrd forint keretösszegű kiírás célja az általános iskolákban tanulók egészségtudatos életvezetéshez szükséges kompetenciáinak fejlesztése, közösségépítő, egészségfejlesztési és testmozgás programok megvalósítása útján, valamint az programok megvalósításában részt vevő szakemberek tudás- és ismeretbővítése, attitűdformálása a program keretében kidolgozott módszertani alapokon.

A konstrukció I. ütemében komplex testmozgás- és egészségfejlesztési programok megvalósítására kerül sor az állami fenntartású általános iskolákban; a II. ütemben pedig iskolák közötti kooperációra építő megyei szintű szabadidős közösségi programok, „hétpróbák” lebonyolítására kerül sor.

A projektjavaslat benyújtása a felhívás megjelenését követő 30 napon belül lehetséges.

Kapcsolódó dokumentumtárak

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése