2013. szeptember 2., hétfő

Rajzpályázatok kisebbeknek és nagyobbaknak


Ezüstgerely művészeti pályázat 2013 – Művészeti pályázat a sport, az olimpia, a testnevelés és a természetjárás témaköreihez kapcsolódóan - A pályázat célja: hangsúlyozottan művészi igénnyel készült, a sport, az olimpia, a testnevelés és a természetjárás, azaz a testkultúra egész területének témavilágát felölelő alkotások beküldése, az Ezüstgerely örökös vándordíj elnyerése. 2013. szeptember 26.
KUK@C – Országos e-Karikatúra Pályázat és Kiállítás - A pályázat célja karikatúrák rajzolása, beküldése a következő kategóriákban: Mázli, Akármi illetve Mindenféle hüjeség c. szabad témakör. 2013. szeptember 15.
The Talent – Kortárs képzőművészeti pályázat - A képzőművészeti pályázat célja, hogy segítse a tehetséges alkotók előrelépését, valamint bemutatkozási lehetőséget biztosítson számukra. 2013. szeptember 26.
Művészeti pályázat a Vizuális Művészeti Hónapon való részvételre - A művészeti pályázat célja: a Vizuális Művészeti Hónapon való részvétel és megmérettetés. A rajzpályázat határideje: 2013. december 6.
Rajtad is múljon! – FŐKERT egynyári virágágy tervező pályázat a család témakörében - A rajzpályázat célja, hogy felhívja a gyerekek és felnőttek figyelmét arra, hogy a városi tér a lakosságé, az ő kikapcsolódásukat, rekreációjukat hivatott szolgálni. Határidő: 2013. szeptember 30.
A Duna MÁSIK arca – Gyermekrajzpályázat - A pályázat célja lerajzolni, milyennek látták a gyerekek az árvizet, mit gondoltak a városokon, falvakon átrohanó, emberek biztonságát veszélyeztető Dunáról. Határidő: 2013. szeptember 16.
Ez a vágyam, erre gyűjtök! – II. TakarékPont országos rajzpályázat – A pályázat célja: bemutatni azokat az álmokat, vágyakat, amelyekre szívesen gyűjtenek vagy gyűjtöttek a gyerekek. Határidő: 2013. szeptember 27.
Romák-Hadsereg-Kultúra – A Honvédelmi Minisztérium művészeti pályázata – A pályázat célja felhívni a figyelmet a modern, önkéntes alapon szerveződő hadsereg tevékenységére egy specifikus, a roma kultúrával kapcsolatos téma segítségével, a Gárdonyi Emlékévhez kötődően. Határidő: 2013. október 25.
Akiért, akikért rajongunk… – Rajzpályázat – A pályázat célja: a kiírókat elsősorban az érdekli, kikért rajongsz te és ezt hogyan tudod előadni a saját eszközeiddel. Határidő: 2013. december 31.
Légy Te is láncszem! – Rajzpályázat általános iskolásoknak – A rajzpályázat célja egyik kedvenc élelmiszered ábrázolása az élelmiszerláncban a termelőtől az otthonokig. 2013. szeptember 30.
Belle és Sébastien – Művészeti pályázat diákoknak – A pályázat célja: Cécile Aubry Belle és Sébestien című regénye alapján osztályonként 1 db SAJÁT KÖNYV összeállítása 3 lépésben. Határidő: 2013. december 1.
A csillagszemű juhász – A Kaméleon Olvasóklub rajzpályázata – A pályázat célja a csillagszemű juhász című meséből a gyerekek kedvenc jeleneteinek lerajzolása. Határidő: 2013. október 4.

Forrás: PályázatMenedzser

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése