2013. szeptember 20., péntek

Jótékony kávézás a beteg gyerekekért - Köszikávé nap - 2013. szeptember 27.




Közösségépítéssel egybekötött jótékonysági akciót szervez szeptember 27-én a Szemem Fénye Alapítvány, aki hazánk első gyermekhospice házát, a Dóri Házat működteti.



A Köszikávé nap egy angliai hagyományt hív életre hazánkban a közös kávézás és adományozás népszerűsítésével. A kampányt a szigetországban évekkel ezelőtt a Macmillan Cancer Support indította útjára „World’s biggest Coffee Morning” néven. A hazai akció célja, hogy elősegítse olyan közösségi összejövetelek megtartását, amelyeken pénzbeli adományok gyűjthetők pécsi Dóri Ház fenntartásához.

A Köszikávé napon, 2013. szeptember 27-én, pénteken, a szervezők arra buzdítják az intézményeket, munkavállalókat, klubokat, baráti köröket, hogy az amúgy is elfogyasztott kávéjuk, vagy éppen a saját maguk által szervezett programon kínált reggeli frissítők, sütemények jelképes árával – azaz fejenként legalább 200 Ft-tal – támogassák a Szemem Fénye Alapítvány munkáját.

Eddig már több mint 50 szervezet, állami és magán intézmények, baráti társaságok és klubok jelentkezték részvételi szándékukat.

Csatlakozzon Ön is a kampányhoz! Szervezzen Köszikávénapot a környezetében élők számára, ezzel támogatva a nemes célt. 
A www.szememfenye.hu weboldalon, valamint a Köszikávé közösségi oldalán, minden, a nap lebonyolításához szükséges információt megtalál. Amennyiben további segítségre lenne szüksége, keresse az Alapítvány munkatársát a kave@szememfenye.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése