2013. október 18., péntek

Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázat



A TINTA Könyvkiadó pályázatot ír ki könyvtárak állományának bővítésére, szótárállományának gyarapítására 50%-os kedvezményes pályázati áron

A Wekerle Sándor III. pályázat keretében pályázható szótárak listája és a kiadványokról részletes leírás található a www.tintakiado.hu honlapon.

A TINTA Könyvkiadó kötelezettség vállalása
A TINTA Könyvkiadó kötelezettséget vállal, hogy a pályázó könyvtárak által megpályázott könyvek árának felét 3 millió forint összeghatárig támogatásként átvállalja.

A pályázat érvényességi köre
A pályázaton részt vehet minden Magyarországon működő iskolai, községi, városi könyvtár és egyéb könyvtári, kistérségi ellátást és mozgókönyvtári szolgáltatást nyújtó intézmény.

A pályázati kedvezmény alsó és felső határa
Pályázati áron legalább 15.000 Ft értékben szótárak, könyvek beszerzése a TINTA Könyvkiadó könyveiből. Egy könyvtár 15.000 és 200.000 Ft közötti támogatást igényelhet.

A pályázat időtartama
A Wekerle Sándor III. könyvtári állománygyarapítási pályázatra 2013. október 1-től 2013. november 8-ig nyújtható be pályázat. A pályázat kiírója a határidőn túl beérkező pályázatokat nem fogadja el.

A pályázat lebonyolítása
A könyvtár a pályázatba bevont könyvek, szótárak közül, az arra rendszeresített pályázati űrlapon megrendel pályázati áron legalább 15.000 Ft értékű kiadványt. A kitöltött pályázati űrlapot eljuttatja a TINTA Könyvkiadóba. A nyertes pályázóknak a TINTA Könyvkiadó folyamatosan, de legkésőbb 2013. november 15-ig elküldi a megrendelt kiadványokat az intézménynek, elhelyezve a csomagban a számlát. A postaköltséget a TINTA Könyvkiadó vállalja.
A pályázat letölthető a www.tintakiado.hu/palyazat elektronikus címről is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése