2013. október 24., csütörtök

Tegyél a szüleidért! - Pályázati felhívás


Gondolj a szüleidre! Ők azok, akikre mindig számíthatsz, akik melletted állnak életed legfontosabb eseményeinél. És ők azok is, akiket stresszel a munkahelyi határidő, a banki törlesztő részlet, és néha bizony a család nyűgje-gondja is. Hajtanak, rohannak, és közben nem figyelnek magukra.
Bárcsak apa letenné a cigit… Bárcsak anya szakítana időt egy kis sportolásra… Bárcsak egészségesebben élnének, hiszen még előttem az élet!
Apa, anya, szükségem van rátok!
Itt az idő, hogy életmódváltásra bírd szüleidet, vagy akár nagyszüleidet! Csatlakozz a Béres Egészség Hungarikum Program kampányához, és küldd el kreatív üzenetben nekik a program szlogenjét: TÁNCOLJ AZ ESKÜVŐMÖN! Személyre szabott üzenetedet videón, fotón vagy rajzon várják.

Pályázatoddal csak nyerhetsz! Elsősorban azt, hogy a szüleid, nagyszüleid, meghallják a kérésed, és változtatnak egészségtelen életmódjukon. Emellett szakmai zsűri értékeli az üzenetek kreativitását, és a legügyesebb pályázók értékes nyereményekkel is gazdagodhatnak.

A pályázat beérkezésének határideje: 2013. október 31.
  
Hogyan üzenhetsz?
A szlogent – Táncolj az esküvőmön! -, mellyel saját szüleidnek vagy nagyszüleidnek üzensz videón, fotón vagy rajzon is megjelenítheted. Inspirációt meríthetsz a kampányvideóból, hogy aztán minél ötletesebb és személyre szólóbb üzenetet készíts a családtagjaidnak.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése