2013. október 22., kedd

Divatillusztráció és ruhatervezés pályázat középiskolásoknak


A Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola az intézmény jogfolytonos fennállásának és működésének 140. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet középiskolás tanulók számára, „Nagy utazás” címmel.

A téma létünk minden dimenzióját érinti, a szó szoros és átvitt értelmében utazhat minden alkotó térben és időben. Bejárhat történelmi korokat, galaxisokat, földrészeket, utazhat tengereken, víz alatt vagy levegőben. Meríthet poros országutak, hegyi ösvények, eldugott országrészek vagy világvárosok nyújtotta élményekből, de bejárhat belső utakat, kalandozhat saját képzelete világában.

I. kategória: Divatillusztráció
Készítsen a pályázó kifejező, egyedi látásmódot, kreativitást tükröző divatillusztrációt saját valós vagy virtuális „nagy utazásáról”. Saját stílusának minél jobb megmutatására alkalmazzon változatos, kreatív és innovatív kézi- és/vagy számítógépes grafikai technikákat, módszereket. A művek témája, stílusa, karaktere szabadon megválasztható!

II. kategória: Ruhatervezés
Tervezzen a pályázó kifejező, egyedi látásmódot, kreativitást tükröző megvalósítható, hordható öltözéket egy „nagy utazáshoz”, az általa választott úti cél szerint.

Beküldési határidő: 2013. november 22.

Díjak:
Mindkét kategória első három helyezettje tárgyjutalomban részesül, és minden pályázó munkáját emléklappal köszönik meg. 

Letölthető dokumentum:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése