2013. október 21., hétfő

Társadalmi egyeztetésen a 2014-2020-as időszak uniós forrásai

A Nemzeti Fejlesztési Ügynökség 2014-2020 közötti uniós forrásokról “Számít a szavam!” címmel társadalmi egyeztetést kezdeményezett. Hazánk kiemelt érdeke, hogy a rendelkezésére álló forrásokat minél hatékonyabban használja fel, ennek érdekében az NFÜ a 2014-2020-as időszakra vonatkozó operatív programokat több szakaszban társadalmi egyeztetésre bocsátja. A kormány szakértők és az érdeklődő állampolgárok véleményét, javaslatait is várja.

Szakértők: az operatív programokkal kapcsolatos szakmai észrevételeket, javaslatokat az adott operatív programhoz kapcsolódó http://www.nfu.hu/forum_pate/29 internetes fórumon várják 2013. november 17-ig.
Érdeklődő állampolgárok: az új uniós ciklusra tervezett operatív programok tartalma, és a fejlesztések irányai a http://www.szamitaszavam.hu oldalon ismerhető meg.

A beérkező észrevételek beépülhetnek a kormány és az Európai Bizottság tárgyalásaiba, ezzel garantálják, hogy Magyarországon a következő uniós ciklus során olyan fejlesztések valósuljanak meg, amelyek széleskörű társadalmi támogatottsággal bírnak.
 

Letölthető dokumentum:
Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Program


Forrás és további információ: www.nfu.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése