2013. október 15., kedd

Tisza-tavi Ki mit tud?


Tudtad, hogy Közép-Európa legnagyobb mesterséges tava 2013-ban 35 éves lett? Ismered-e a tó sok-sok arcát? Kiderítsük együtt? Nevezz és játssz!
A szervezők olyan háromfős csapatoknak készítenek gondolkodtató, alkotásra és kutakodásra buzdító feladatokat, akik 6. osztályosok. Ha megtaláltátok társaitokat és választottatok egy jó csapatnevet, jelentkezzetek e-mailben 2013. október 18-ig az alábbi címen:

Pusztai Dorottya
környezeti nevelő
Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság
oktatas@hnp.hu

Adjátok meg a csapat és a tagok nevét, osztályát, iskolátok nevét, címét, felkészítő tanárotok nevét, telefonszámát és e-mail címét!
A verseny 6 írásbeli fordulóból áll, a feladatokat havonta kapjátok majd e-mailben. Az első feladatsort 2013 októberében küldik, beküldési határidő (postai úton) a következő hónap közepe lesz. Az összesítésben legjobbnak bizonyuló 6 csapat kerül be a döntőbe, melyet 2014 májusában rendeznek meg a Tisza-tó Napja rendezvénysorozat keretében.
A döntőbe jutott csapatok értékes ajándékokra számíthatnak, többek között Tisza-tavi és hortobágyi kirándulásokra, szakkönyvekre, tárgynyereményekre, no és arra, hogy jobban fogják ismerni ezt a csodálatos vízi világot!

A vetélkedő a Tisza-tó Napja rendezvénysorozat része.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése