2013. október 8., kedd

Mesefaragó meseíró pályázat

Játékos megmérettetésre hív a közös játék öröméért alakult Játszóvilág Egyesület az óvodásoknak és alsó tagozatosoknak kiírt meseíró pályázatában. A győztes csapat, egy a Játéksziget bolthálózat által felajánlott, színes illusztrációkkal díszített és rengeteg fejlesztőjátékkal berendezett játszósarkot nyer óvodája vagy iskolája számára.


A pályázat több ízben is megmozgatja a gyerekek fantáziáját. Amellett, hogy az általuk kiválasztott szereplőkkel mesét formálnak, a  kinyomtatható karakterkészletből kivágott szereplőkkel el is kell bábozniuk a közösen megalkotott történetet, amit egy pedagógus, vagy felnőtt segítségével videóra is vesznek. Hogy még érdekesebb legyen az alkotás folyamata, a csoportoknak lehetőségük van saját hátterek, eszközök és díszítőelemek használatára is, hogy egyedibbé és színesebbé varázsolják meséjüket.

A szervezők az egész országból várnak pályaműveket: a kezdeményezés több mint 4000 iskolát és óvodát szólít meg országszerte. A teljes pályázati kiírás és a letölthető anyagok a http://mesefarago.jatszovilag.com oldalon érhetők el, ahol a résztvevők egyben a kész pályázatokat is benyújthatják.

Pályázatok feltöltési határideje: 2013. november 7. 
A pályázat oldala:  http://mesefarago.jatszovilag.com
Az egyesület honlapja:  http://jatszovilag.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése