2013. október 25., péntek

Útra készen - Divattervező pályázat 7-8. évfolyamos diákoknak

A Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola az intézmény jogfolytonos fennállásának és működésének 140. évfordulója alkalmából pályázatot hirdet 7. és 8. osztályos  tanulók számára, „Útra készen” címmel.
Az iskola a 2013/2014-es tanévben a 140. tanévéhez érkezett. Az idáig megtett út során, megszakítás nélkül, mindig az öltözködés és divat területén képezte az érdeklődő tanulókat. Falai közül életképes tudással megrakott poggyásszal indultak és indulnak most is tovább diákjai az új kihívások felé. Szakmailag jól felkészült, elhivatott, kreatív fiatalok tízezrei időztek már ezen az állomáson életük nagy utazása során. Pályázatukkal a divat- és stílustervezés iránt érdeklődő kedves leendő diákjaikat hívják, készüljenek az utazásra, melynek célja legyen a Jelky András Iparművészeti Szakközépiskola, mint kamaszkorotok utolsó és egyben legfontosabb állomása.

I. kategória: Útra készen - fotó pályázat
Az útra általában megfelelő öltözékkel készülünk. Kiválasztjuk a célnak leginkább megfelelő ruhát és indulás előtt belenézünk a tükörbe. Kérjük, küldjétek el nekünk tükörképeteket, melyen egy valós vagy képzeletbeli utazásra indultok, „teljes menetfelszerelésben”! Az általatok összeállított öltözék legyen egyedi és stílszerű. Tükrözze személyiségeteket, és legyen beszédes, az általatok választott úti cél szerint.

II. kategória: Útra készen – útitáska tervező pályázat
Az utazásra készülődve listát készítünk nélkülözhetetlen tárgyainkról, és igyekszünk ezeket, de egy részüket mindenképpen bepakolni egy praktikus útitáskába. Tervezd meg, milyen az az utazótáska, amelybe minden belefér, ami a szekrényed, éléskamrád, egyszóval hű társad és szolgálód is lehet egyben, utazásod során.

Beküldési határidő: 2013. november 22.

Díjak:
Mindkét kategória első három helyezettje tárgyjutalomban részesül, és minden pályázó munkáját emléklappal köszönik meg. 

Letölthető dokumentum:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése