2014. június 17., kedd

Tudáspróba ovisoknak

A www.okosovisok.hu oldalon szakemberek által összeállított Óvodás Tudáspróba c. online teszt három óvodás korcsoport számára érhető el. A teszt segít abban, hogy objektíven, reálisan lássuk, hogy az óvodás gyermek miben jó, mik az erősségei, milyen területeken igényelne orientációt, fejlesztést.

Az Óvodás Tudáspróba egy letölthető elektronikus anyag, amely speciálisan óvodásokra szabott kérdéseket, válaszokat és kiértékelést tartalmaz. A tudáspróbát 50 óvónő, szakpedagógus tesztelte. Az alábbi lényeges területeket elemzi ki: figyelem, figyelemfejlesztés, gondolkodás, érzékelés, észlelés, tájékozódás, emlékezet, kommunikáció, önbizalom, szocializáció.

A teszt PDF formátumban lementhető, nyomtatható – színes, szépen rajzolt, 36 oldalas. A feladatok végén két üres oldal van fenntartva jegyzeteléshez. A kiértékelés követhető és logikus (hat kategória alapján kapunk képet a gyermek készségeiről, képességeiről). Hasznos a teszt utolsó oldalain feltüntetett online és print szakirodalom jegyzék is.
Az online teszt ára 950,-Ft.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése