2014. június 10., kedd

Regionális tájékoztató napok - tankönyvügy

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (OFI) TÁMOP-3.1.2-B/13-2013-0001 azonosító számú „A Nemzeti Alaptantervhez illeszkedő tankönyv-, taneszköz-, és Nemzeti Közoktatási Portál fejlesztése” kiemelt uniós projektje 2014. június második felében regionális tájékoztatókat tart. 

A rendezvények keretében részletesen megismerkedhetnek a tankönyvfejlesztés koncepciójával és az egyes kísérleti tankönyvek tartalmi felépítésével, módszertanával. A fejlesztésben részt vevő szerkesztők és szerzők tájékoztatják az intézményvezetőket és a pedagógusokat a fejlesztéseket megalapozó koncepciókról és a tankönyvek legfontosabb szakmai újdonságairól, illetve bemutatásra kerül az az internetes oldal, amelyen a tankönyvek pdf-állományai elérhetővé válnak a június második felében. A tájékoztatón az ország hét vidéki és három fővárosi helyszínén biztosítanak lehetőséget a szervezők.
A tájékoztató napok néhány helyszíne és időpontja:
 
A részvétel regisztrációhoz kötött: http://felmeres.ofi.hu/index.php?sid=91119&lang=hu 
A kísérleti tankönyvekkel és a tájékoztató napokkal kapcsolatos kérdéseiket írásban a kiserletitankonyv@ofi.hu címen vagy +36-70-491-0507 telefonszámon tehetik fel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése