2014. június 17., kedd

Mentoráló intézményi működés kialakítása - pályázat


A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ, mint fenntartó, a TÁMOP-3.1.4.B-13/1-2013-0001 „KÖZNEVELÉS AZ ISKOLÁBAN” kiemelt projekt keretében pályázatot hirdet Mentoráló intézményi működés kialakítására címmel, melynek célja a pedagógiai hatékonyság és a tanulói eredményesség növelése. E cél érdekében összegyűjti azokat az innovációkat, amelyek más intézmények pedagógusai, pedagógiai előadói, pedagógiai szakértői számára adaptálhatók, és fenntartói körben – mentoráló intézményként – támogatják a horizontális tudásátadást a pályázat időszakában, a 2014/2015 -ös tanévben.

A pályázati lehetőség a 2014/2015 tanévben azon intézmények részére áll fenn, akik legalább egy módszertani modellel rendelkeznek, amely adaptációra alkalmas és célja a pedagógiai hatékonyság növelése, a tanulók egyéni fejlesztése, eredményességük támogatása.

Kötelezően benyújtandó pályázati dokumentáció
Portfólió: az intézmény bemutatása, a módszertani modellbemutatása, népszerűsítésére és a mentoráló intézményi szerepre való alkalmasság személyi és tárgyi feltételeinek bemutatása.

A portfólió kötelező elemei:
  • Pályázati adatlap (1. sz. melléklet)
  • Nyilatkozat részvételi szándékról (2. sz. melléklet)
  • Programterv a 2014/2015 tanévben a módszertani modell átadásának-átvételének biztosítása érdekében (3. sz. melléklet)
  • Módszertani modell bemutatása (4. sz. melléklet)
  • Adaptációs folyamat tervezete (5. sz. melléklet)
  • Nyilatkozat a disszeminációban közreműködni szándékozó pedagógus, pedagógiai szakértő, pedagógiai előadó alkalmasságáról (6. sz. melléklet)
  • A módszertani modell adaptációjában közreműködni szándékozó pedagógus, pedagógiai szakértő, pedagógiai előadó szakmai önéletrajza (7. sz. melléklet)
  • Beszerzendő eszközök listája (8. sz. melléklet)

A pályázat benyújtásának határideje: 2014. június 6-tól augusztus 31-ig folyamatos.

További információ: mentoralointezmeny@klik.gov.hu

Kapcsolódó link:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése