2014. február 25., kedd

Elindult a Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó képzés

2014 februárjában elindult Pályaorientációs konzulens és Nemzeti Pályaorientációs Portál felhasználó című térítésmentes képzési program.

A képzést elsősorban azoknak a pedagógusoknak, valamint munkaügyi és szociális területen dolgozó szakembereknek ajánlják, akik munkájuk során pályaorientációs feladatokat is ellátnak.

A képzés során a résztvevők megismerik a pályaorientációs konzultáció elméleti és gyakorlati alapjait, melynek segítségével mindennapi munkájuk sikeresebb és eredményesebb lesz! A továbbképzés térítésmentes és minősített képzés.

2014. február és március során − mind a három célcsoport részére − már összesen 18 csoportot hirdettek meg. A képzési csoportok indítása és a regisztráció mostantól folyamatosan zajlik.

Budapest, Zalakaros, Hajdúszoboszló és Szeged képzési helyszínek mellett a továbbiakban Balatonbogláron is nyílik lehetőség a képzés elvégzésére.

A blended learning[1] módszertanon alapuló, 30 órás képzési programunkról, valamint az aktuálisan induló csoportokról tájékozódjon a Nemzeti Pályaorientációs Portál képzési oldalán! (http://eletpalya.munka.hu/kepzes)

További infó:
e-mail: tamop222_kepzes@lab.hu

1 megjegyzés:

  1. Valaki elvégezte már? Tudna egy kicsit konkrétabb tájékoztatást adni a menetéről, végéről?

    VálaszTörlés