2014. február 3., hétfő

Megújul a jó gyakorlatok gyűjteménye

A jó gyakorlatok gyűjteménye szakmailag és technikailag is megújul a TÁMOP 3.1.1 projekt II. szakaszának keretében az Iskolatáska oldalán, várhatóan 2014. második negyedévének elején.

A megújuló gyűjtemény szakmai keretei igazodnak a köznevelési rendszer új jogszabályi környezetéhez és elvárásaihoz, valamint integrálják a Szolgáltatói kosár működtetése során összegyűlt gyakorlati tapasztalatokat. A feltöltésre kerülő pedagógiai innovációk szakmai-tartalmi értékelésen vesznek részt, melyet az Oktatási Hivatal Országos szakértői névjegyzékében szereplő, közbeszerzési eljárás keretében biztosított szakértők végeznek. Az új jógyakorlat-gyűjtemény - a felhasználói igényekhez igazodva - a korábbinál célzottabb, részletesebb keresésre ad módot.

Amennyiben jó gyakorlatot kívánnak feltölteni, javasoljuk, hogy várják meg az új felület megnyitását.
A Szolgáltatói kosár, mint a legnagyobb hazai jógyakorlat-gyűjtemény az Iskolatáska oldalra átkerülve továbbra is nyilvános marad, de a hozzá kapcsolódó feltöltési lehetőség az új felület megnyitásakor lezárul, annak tartalmai nem kerülnek át automatikusan a megújított adatbázisba. Ugyanekkor új eljárásrend fog érvénybe lépni, az alább olvasható eljárásrend hatályát veszti.

Felhívjuk figyelmüket, hogy az oldalon jelenleg található publikus jó gyakorlatok eredetileg a Szolgáltatói kosár honlapon (http://kosar.educatio.hu) kerültek feltöltésre, a TÁMOP 3.1.4 pályázati konstrukció résztvevőinek támogatására jöttek létre.
Az új feltöltő felület megnyitásának időpontjáról az Educatio Nkft. elektronikus úton ad tájékoztatást.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése