2014. február 7., péntek

Pályázat középiskolák könyvtárai számára

Az OTP Fáy András Alapítvány az idei tanévben is meghirdeti Könyvhullám elnevezésű könyvtárfejlesztő pályázatát, amelyre 2014. február 16-ig jelentkezhetnek a magyarországi középiskolák. A nyertesek mintegy 150.000 forint értékű könyvcsomagot és folyóirat előfizetést kapnak az Alapítványtól.
A 2014-ben megrendezésre kerülő IX. Könyvhullám pályázaton csak az interneten keresztül, a www.konyvhullam.hu oldalon lehet részt venni.

A pályázat két körből fog állni. Az első körben (2014. február 16-ig) várják a középiskolák jelentkezését, akiknek www.konyvhullam.hu weboldalon kell regisztrálniuk, majd a regisztrációt követően egy adatlapot kell kitölteniük. Ez képzi az elbírálási szempontrendszer alapját, ez alapján kerülnek kiválasztásra a nyertes intézmények, azaz születik meg a döntés.

A második körben már csak a nyerteseknek kell elküldeniük az igényeik szerint összeállított tételsort. Azaz a tételek (könyvek) kiválasztásával csak a nyerteseknek kell majd foglalkozniuk.

Mivel 2014-ben az Alapítvány névadójára, Fáy Andrásra is emlékeznek, a „nemzet mindenese" halálának a 150. évfordulója, ezért minden iskola egy 30 ezer forint értékű, reform kort bemutató könyvcsomagot is kap, (amely része az adománynak). Emellett a pénzügyi-gazdasági és tudományos könyvek kerülnek előtérbe. A 2014-es könyvtárfejlesztési akcióban minden nyertes pályázó megkapja az Élet és Tudomány és a Természet Világa című folyóiratok egyéves előfizetését*.

Tudta-e, hogy:
  • az OTP Fáy András Alapítvány O.K. Oktatási Központja a VI. kerületben a Benczúr utca 26. szám alatt a középiskolások számára ingyenes pénzügyi, gazdasági és gazdálkodási képzést nyújt immár több mint 1 éve?
  • a középiskolások a hétköznapokban is hasznosítható tudást élménygazdag, trendi környezetben, 12-18 fős alkotói csoportokban sajátíthatják el az O.K. Oktatási Központ tréningjein, ahol a tapasztalati tanuláson és a játékos, interaktív feladatokon van a hangsúly?
  • az Ön diákjai is részt vehetnek az ingyenes képzésen, amennyiben az iskola felkeresi az O.K. Oktatási Központ programszervezőit?
  • a tanárok számára egy akciót indítottunk, amelyről a következő linken tájékozódhat?
További információ: www.okkozpont.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése