2014. január 27., hétfő

Szakképzési szakértők felkészítése a szakképzési változásokra

A Nemzeti Munkaügyi Hivatal Szak- és Felnőttképzési Igazgatósága a Nemzetgazdasági Minisztériummal kötött NFA KA 7/2012. szerződés alapján "Szakképzési szakértők felkészítése a szakképzési változásokra" címmel tájékoztató napokat szervez az ország nagyvárosaiban 2014 februárjától áprilisig. 

A program itt tölthető le.

A program célcsoportja a szakképzés, felnőttoktatás és felnőttképzés területén dolgozó intézményvezetők, pedagógusok, szakértők, vizsgaelnökök, vizsgabizottsági tagok, vizsgajegyzők, a szakmai felügyeletet ellátó szervek képviselői, munkaügyi központok és önkormányzatok képzéssel foglalkozó munkatársai, egyéb a téma iránt érdeklődők.

A jelentkezéseket kizárólag elektronikus formában fogadják.

A jelentkezések regisztrációja beérkezési sorrendben történik. Amennyiben betelt a létszám egy időpontra (maximum 70 fő/alkalom), nem lesz elérhető a jelentkezési lap az online felületen.

A tájékoztató napokon való részvétel ingyenes, és a városokba történő utazás költségeit a program téríti.
Az útiköltség elszámolására vonatkozó adatlapot és tájékoztatót itt töltheti le, és a megfelelő pontokat kitöltve (számlával együtt) a program napján a regisztrációnál adja le. Az útiköltség elszámolására utólag, a kitöltött adatlap és hiteles számlák alapján van lehetőség.

A részvevők számára a program alatt étkezést biztosítanak.

A tájékoztató napon való részvételről részvételi igazolást állítanak ki, amely a vizsgaelnöki és szakértői névjegyzékekbe történő jelentkezéshez, illetve a regisztráció megújításához felhasználható.

Regisztrációval kapcsolatos információ: Leffler Adrienn szakreferens, e-mail: lefflera@lab.hu; telefon: (06-1) 431-6566

A táblázatban szereplő időpontok tájékoztató jellegűek, változás esetén a regisztrált jelentkezőket e-mailen kiértesítik.

Kapcsolódó linkek:
Szolnok - 2014. március 12.  -  Jelentkezési lap a szolnoki rendezvényre
Kecskemét - 2014. március 17. - Jelentkezési lap a kecskeméti rendezvényre

 Forrás:  https://www.nive.hu/index.php

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése