2014. április 2., szerda

„Sportoló állatok” - rajz és fotópályázat

A Magyar Olimpiai és Sportmúzeum pályázatot hirdet 6-18 éves diákok számára ,,Sportoló állatok" témakörben.
  Pályázni lehet színes vagy fekete-fehér rajzzal A/4-es papírméretben, fehér papíron. A diákok több kategóriában indulhatnak: alsó és felső tagozatos általános iskolások rajzait és a középiskolás korosztály fotóit várják. 

A beérkezett pályamunkákat 2014. március 25-től 2014. április 25-ig fogadják. 2014. április 26-tól az alkotásokat közzé teszik a múzeum facebook oldalán, ahol ettől a naptól kezdve április 30-ig lehet rájuk szavazni. A legtöbb szavazatot kapó képek tulajdonosai értékes tárgyjutalomban részesülnek. A legnépszerűbb alkotások kiállításra kerülnek május 6-án, a Magyar Sport Napján a SportAgórán!
A múzeum különdíjat is felajánl, melynek sorsáról az intézmény dolgozói döntenek belső szavazás alapján. Az ajándék tehát meglepetés.

A jelentkezés akkor érvényes, ha a pályázó a műve mellett csatolja a szülővel/gondviselővel aláíratott jogi nyilatkozatot, illetve a kitöltött nevezési lapot! E dokumentumokat abban az esetben küldjük el számodra, ha a palyazat.sportmuzeum@gmail.com címen felveszed velünk a kapcsolatot! 
A pályázati felhívást, illetve a nevezési lapot az alább található linkekről lehet elérni / letölteni:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése