2013. május 8., szerda

Fejlesszünk együtt! - Tanulókonferencia a nevelési-oktatási programok fejlesztéséről

A TÁMOP-3.1.1. „XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció)” 3. alprojekt „Nevelés-oktatás fejlesztése, komplex pilot programok” nyitókonferenciája 2013. május 31-én 10-16 óra között, a Városmajori Gimnáziumban kerül megrendezésre.
 
Az alprojekt nyitókonferenciáján az alprojekt egésze mellett mind a hét téma bemutatkozási lehetőséget kap, a fejlesztési folyamat egészének kontextusában értelmezve az egyes témák küldetését, céljait, tervezett tevékenységeit.

A részletes program elérhető az OFI honlapján:  http://tamop311.ofi.hu/rendezvenyek/fejlesszunk-egyutt

A konferencia interaktív formában valósul meg, hiszen – ahogy címe is jelzi - a közös és kölcsönös tanulási folyamatot szolgálja. Célja egyfelől, hogy a részvevők betekintést nyerjenek az alprojekt átfogó és témánkénti céljaiba, szakmai terveibe; másfelől pedig az, hogy a résztvevők kérdéseikkel, véleményükkel, fejlesztési igényeik feltárásával segítsék az alprojekt fejlesztő munkáját. A konferencia tevékenységformái ennek a párbeszédnek az előmozdítását célozzák.
 
A konferencián való részvétel ingyenes, de online regisztrációhoz kötött, amelyet az alábbi linkre kattintva tehet meg:
A szervezők a jelentkezőket a regisztrációk sorrendjében fogadják: a sikeres regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldenek és a regisztrált résztvevők részletes tájékoztatást kapnak.

Forrás: www.ofi.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése