2013. március 8., péntek

FELHÍVÁS a JNSZ Megyei Pedagógiai Hetek rendezvénysorozathoz való csatlakozásra



Illusztráció: Szűcs Édua
 A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet a megye köznevelési intézményeivel együttműködve a tavaszi szünetet követő napokban ismét megszervezi a JNSZ Megyei Pedagógiai Hetek rendezvénysorozatot.

A programsorozat keretében az oktatás színtereiről, az ismeretszerzés tág lehetőségeiről, a köznevelési intézményekben folyó széleskörű, elkötelezett nevelő-oktatómunkáról szeretnénk tájékoztatást adni - az egymástól való tanulásra, a tapasztalatszerzésre, a közös gondolkodásra építve.
A mai kor egyik kihívása a pedagógusok számára – bár ez nagyon sokszor kellemes kihívás -, hogy meg kell barátkozniuk azzal a gondolattal, hogy az információk forrása nem csak az iskola, hanem a nagyvilág. Ennek kapcsán felértékelődik a pedagógusok szerepe a szerzett információk rendszerezésében, értelmezésében, a tanuló közelivé hozásában.

Az intézmények a tanított tantárgyak, műveltségi területek sorában, az alkalmazott módszerek tekintetében ezért nagyon sokat tesznek, sok tapasztalat gyűlt össze az évek során.


Kérjük, tegyék közkinccsé tapasztalataikat, jó gyakorlataikat, az alábbi űrlap kitöltésével csatlakozzanak a rendezvénysorozathoz - a diákok, a szülők és a pedagógustársadalom számára szervezett programjaikkal.



A Pedagógiai hetek tervezett időpontja: 2013. április 9.- 2013. április 19.



A beérkező ajánlatokat rendezzük és közzétesszük honlapunkon.

Pedagógiai Hetek 2013 




Beküldési határidő: 2013. március 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése