2013. március 14., csütörtök

Intézményvezetői képzés óvodavezetők számára

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet, Pedagógiai Szakmai és Szakszolgálat a Szegedi Tudományegyetem Közoktatási Vezetőképző és Továbbképző Intézettel közösen 2013 szeptemberétől intézményvezetői képzést indít óvodavezetők számára.

A képzés neve: holland-magyar intézményvezető és középvezető képzés, pedagógus szakvizsgára felkészítő szakirányú továbbképzési szak.

A 2011. évi CXC. törvény a nemzeti köznevelésről meghatározza az intézményvezetői megbízás feltételeit. A 67. § (1) bekezdése szabályozza, hogy a vezetői megbízás feltétele pedagógus-szakvizsga keretében szerzett intézményvezetői szakképzettség, valamint legalább öt év pedagógus-munkakörben szerzett szakmai gyakorlat.

A képzéssel kapcsolatos információk megtalálható és letölthető: itt

A képzésről részletes tájékoztató megtalálható és letölthető: itt

A jelentkezési lap megtalálható és letölthető: itt

A kitöltött jelentkezési lapot 2013. június 15.-ig várjuk a pedagógiai intézetbe az 5000 Szolnok, Mária u. 19. címre.

A képzés tartalmával, szervezésével kapcsolatban bővebb információ kérhető a Vezetőképző Intézetben Forrai Dóra irodavezetőtől (fdora@kovi.u-szeged.hu; 62-544154), vagy a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézetben dr. Németh Miklósné igazgatóhelyettes-felnőtképzési vezetőtől 56/510-710-es telefonszámon illetve a nemeth.miklosne@szolnok-ped.sulinet.hu e-mail címen.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése