2013. május 6., hétfő

Plakátpályázat



A Napfényes Élet Alapítvány országos PLAKÁTPÁLYÁZATOT hirdet a jubileumi X. Napfényes Fesztiválhoz kapcsolódóan. A pályázat témája: ,,ÖRÖM".
A Napfényes Fesztivál egy egész napos rendezvény a testi-lelki-szellemi egészségről, ahol az előadások, workshopok, természetgyógyászati konzultációk mellett számos igényes kulturális és családi program várja a látogatókat. Idei sztárvendégeink: Malek Andrea, Szinetár Dóra és Müller Péter.

A beérkezett művek segítségével szeretnék bemutatni, hogyan látják, hogyan közelítik meg művészileg az ÖRÖM témakörét a gyermekek, fiatalok és a művészi alkotásra kedvet érző felnőttek. A legjobb pályamunkákat közzé tesszik az interneten - ahol a közönségdíjra lehet majd szavazni -, a zsűri és a közönség által legjobbnak ítélt képeket pedig kiállítják a Fesztiválon. A pályázatokat a pedagógusok összegyűjtve is beküldhetik - a nyertes művek készítőivel együtt ez esetben természetesen őket is meghívják a Fesztiválra.

A díjakról, a pályázati feltételekről és a 2013. június 2-án megrendezésre kerülő X. Napfényes Fesztivál programjairól további részleteket a www.napfenyesfesztival.hu, illetve a letölthető dokumentumokban olvashat:


Határidő: május 20.
A pályázat kiírója és a Fesztivál szervezője: Napfényes Élet Alapítvány (1056 Budapest, Belgrád rakpart 26. mfszt 1/311-9999, 30/311-9999)
www.napfenyes.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése