2013. május 24., péntek

Mit üzen az Alapprogram? – Műhelymunka óvodapedagógusoknak Budapesten

Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. a "XXI. századi közoktatás (fejlesztés, koordináció) II. szakasz (TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001)" kiemelt projekt keretében gyakorlatorientált műhelymunka-sorozatot indított.

A sorozat következő állomását 2013. június 6-án 10.00-15.15 óráig rendezik meg Budapesten, elsősorban az óvodai nevelésben érintett szakemberek és fenntartók számára.
Az Educatio Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft-ben – a TÁMOP 3.1.1 II. szakaszában - zajló kutatás-fejlesztés az Alapprogram és a „20-as” Kormányrendelet módosításában megjelenő két kiemelt területen, az eredményes óvoda-iskola átmenet és a hátránycsökkentés lehetséges további tennivalóit készíti elő intézményi és rendszer szinten. Plenáris előadáson a jogalkotó segíti az Alapprogram változásainak helyes értelmezését. Az ESZA konsrukciófelelőse tájékoztatást nyújt a 3.1.11-12/2 Óvodafejlesztési pályázatról. 
A feladatok mellett a fejlesztések is előtérbe kerülnek. A délutáni szekcióüléseken a résztvevők közreműködésére is számítanak: kötelező elemekkel bővült a gyermeki fejlődés nyomon követésének gyakorlata, az erkölcsi nevelés sokoldalú, konkrét óvodai lehetőségéről és tapasztalatairól is lesz szó, valamint az Educatioban zajló óvodai kutatás-fejlesztés tanulságai, várható/remélt következményei témákban várják az érdeklődő óvodapedagógusokat, vezetőket, a fenntartók munkatársait.
A műhelymunka helyszíne: Hotel Ében, 1148 Budapest, Nagy Lajos király útja 15-17.
Megközelíthetőség: A hotel az Örs vezér tértől (M2 metró végállomása) 200 méterre található. (Térkép)


A regisztráció ide kattintva érhető el.

A műhelymunka tervezett programja: http://hirmagazin.sulinet.hu/hu/ovoda/mit-uzen-az-alapprogram-muhelymunka-budapesten

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése