2013. január 16., szerda

Tehetséghidak Program pályázati felhívásai

Elérhetők a Tehetséghidak Program kiemelt projekt (TÁMOP-3.4.5–12-2012-0001) keretében közzé tett pályázati felhívások. A felhívások teljes szövegét pdf formátumban lehet letölteni a felhívások címeire kattintva.

A pályázók köre felhívásonként eltérő. Egyes felhívások például csak Akkreditált vagy Akkreditált Kiváló Tehetségpontoknak szólnak, más felhívások esetében pedig csak Tehetségsegítő Tanács lehet a pályázó. Bizonyos felhívásoknál pedig a pályázó földrajzi helye kötött. A Tehetséghidak Program további pályázati felhívásait folyamatosan teszik közzé.

A pályázatok benyújtásának módját és időszakát minden felhívásban közzé tették, egyes esetekben szükség van mind elektronikus mind postai úton történő benyújtásra. 

A Tehetséghidak Program megvalósítása során számos felhívásra várhatóan nagy számú pályázat érkezik majd be. A pályázatok befogadására online pályázati rendszert alakítottak ki. Az online pályázati rendszerbe 2013. január 15 és 2013. január 22. között lesz mód föltölteni a pályázati anyagokat. Javasoljuk, hogy a pályázatok megjelenése és az online pályázati rendszer megnyitása közötti időszakban a pályázatok tartalmi kidolgozására koncentráljanak!

A pályaművek föltöltésének határideje 2013. január 22. 24.00 óra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése