2013. január 9., szerda

Kulturális, ifjúsági fesztivál középiskolás diákoknak

Az Erkel Diákünnepek (EDÜ) 2013. május 30. és június 2. között ünnepli 50 éves jubileumát Gyulán. A négynapos kulturális, ifjúsági fesztiválon a középiskolások 26 kategóriában mérhetik össze tudásukat és tehetségüket a neves szakmai zsűri előtt. Jelentkezz te is, ha középiskolás vagy, és megmutathatod, mit is tudsz!
 A három napig tartó versengés és a kulturális programok mellett szerepet kap a szórakozás is, amellyel újabb felejthetetlen élményekben részesültök. A szabadidős programok között helyi és ismert fellépőkkel, koncertekkel várunk titeket, emellett rendhagyó vár-diszkóval, stand uppal, óriásjátékokkal, körös-parti-partyval, flashmobbal, városnézéssel, vár-, illetve Gyulai Várfürdő látogatással, valamint megannyi szórakoztató, a kikapcsolódást segítő programmal.

 A XXV. EDÜ-re a következő kategóriákban várják a diákok nevezéseit:
Összesen 26 kategóriában mutathatjátok meg tudásotokat: Szólóének; Szólóhangszer, Kamarazene; Énekkar, Kamarakórus; Könnyűzene; Néptánc; Hangszeres népzene; Népdal; Népművészeti - Képzőművészeti - Iparművészeti alkotás; Ruhatervezés; Szobrászat; Fotó; Graffiti; Film; Vers és Prózamondás; Önálló Irodalmi alkotás; Irodalmi színpad; Stand Up; Tánc és mozgásművészet; Látvány és varieté; Újság/riport; Mazsorett.

A szervezők remélik, hogy mindannyian megtaláljátok azt a kategóriát, amiben szívesen neveztek, és meg tudjátok mutatni a bennetek rejlő tehetséget. 
Nevezési díjak (a nevezési bontás nevezésenként értendő):
Egyéni indulók esetében: 2000 HUF/fő/nevezés
Csapatban indulók esetében:
  1-5 főig: 2000 HUF/fő/nevezés
  6-10 főig: 1750 HUF/fő/nevezés
  11-20 főig: 1500 HUF/fő/nevezés
  21-30 főig: 1250 HUF/fő/nevezés
  31- : 1000 HUF/fő/nevezés
 
A jelentkezési időszak 2013. január 7-től április 19-ig tart.
Nevezni a www.erkeldiakunnepek.hu weboldalon lehet!

Tovább információk a fenti weboldalon, a 
www.facebook.com/erkeldiakunnepek weboldalon érhetőek el, illetve Rostás Imolától kérhető: e-mail: rostas.imola@erkeldiakunnepek.hu; Tel: +3620/297-1327.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése