2014. szeptember 18., csütörtök

Csip-csup óvodai csodák pályázat

A Tolnay 100 Emlékév Alapítványa országos jeligés pályázatot hirdet, Tolnay Klári művésznő születésének 100. évfordulója alkalmából óvodák számára.
 
A pályázat tartalma: Óvodapedagógusok előadásában készüljön dramatikus játék vagy bábjelenet, a Csip-csup csodák rajzfilm sorozat „Az elhalasztott utazás” c. epizódja alapján, szabadon feldolgozva maximum 15 percben. A gyermekeknek szánt produkció kerüljön bemutatásra és rögzítésre (videofelvétel formájában).
 
Az előadást követően készüljenek síkbeli vizuális alkotások (gyermekmunkák), melyek maximális mérete A/4, óvodánként legfeljebb 5 db alkotás, szabadon választott technikával.
 
A pályázat benyújtásának módja: A felvett videó anyag rögzítése DVD-n, majd a vizuális munkákkal együtt ennek postázása.
 
Postacím: Klárika 100 Alapítvány 1027, Budapest Tölgyfa utca 14. 1. em. 17.
Kérjük a pályázati anyag beküldésekor a borítékon tüntessék fel a választott jeligét valamint a pályázat címét. Az alkotásokhoz lezárt borítékban feltétlen csatolják elérhetőségüket.
 
Postázási határidő: 2014. november 22. (szombat)
A pályázat elbírálása: a Körmöci Katalin által vezetett szakértő zsűri várhatóan legkésőbb 2014. december 5-ig elbírálja a benyújtott pályamunkákat. A díjátadóra minden pályázó óvoda meghívást kap.
Pályadíjak:
1. helyezett óvoda: 100.000 HUF
2. helyezett óvoda: 70.000 HUF
3. helyezett óvoda: 40.000 HUF

Különdíj: a legszínvonalasabb gyermekmunka értékes tárgy-jutalomban részesül Kérdéseikre az alábbi címen kaphatnak választ: tolnay100@gmail.com

Forrás: ovonok.hu

Kapcsolódó link:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése