2014. szeptember 15., hétfő

A Nagymákfáért Egyesület erdei iskolai ajánlata [ajánló]



Szeretnénk az Önök figyelmébe ajánlani erdei iskolai programra, táborra, osztálykirándulásra a Nagymákfáért Egyesület működtetésében lévő Erdei Iskolát és Turistaházat, mely az ország nyugati csücskében, Vasváron a Nagymákfa u. 32. szám alatt található. A „Natura 2000” természetvédelmi terület szomszédságában - erdőkhöz, mezőkhöz, madár- és állatvilághoz közeli, csendes, nyugodt, falusias környezetben – lévő létesítmény április 15-től október 15-ig tart nyitva.

Az Egyesület az Önök erdei iskolai szakmai, természetismereti terepi programjának sikeres megvalósítását az alábbiakkal tudja segíteni: a ház körül élő állatok (lovak, szarvasmarhák, baromfifélék) megismeréséhez „parasztudvar-látogatás” megszervezésével, a Rába völgye, a Csörnöc patak ártere és a településrészt övező erdők gazdag állat- és növényvilágának bemutatásával, helyismerettel rendelkező vadász túravezetésével, illetve kézműves foglalkozás lebonyolításával. Előzetesen jelzett igény esetén népi hangszerek bemutatását, népzenei előadásokat is szerveznek.

Az ajánlattal kapcsolatos részletesebb tájékoztatás a szallas@nagymakfa.hu és a vasvar@vasvar.hu elektronikus címeken, illetve telefonon a 06/30/309-2440-es számon Lakosi Teréztől kérhető.
További információ: http://www.nagymakfa.hu/vendeghaz.htm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése