2014. szeptember 26., péntek

Pedagógusok az egészségért

Az Emberi Erőforrások Minisztériumának Köznevelésért Felelős Államtitkársága és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet Pedagógusok az egészségért címmel konferenciát szervez.
A konferencia célja egészségfejlesztési programok és már bevált jó gyakorlatok bemutatása, amelyek az óvodától az általános iskolán át a középfokú intézményekig minden oktatási szinten és korcsoportban alkalmazhatók.
A délelőtt folyamán plenáris előadást tart Brassói Sándor főosztályvezető (EMMI), prof. dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, Mészárosné dr. Darvay Sarolta tanszékvezető (ELTE TÓK), Németh Ágnes r. alezredes (ORFK) és Nikitscher Péter tudományos munkatárs (OFI). A délutáni szekció-előadások keretében pedig gyakorló pedagógusok és egészségfejlesztési szakemberek ismertetik az intézményükben, településükön, régiójukban már bevált jó gyakorlatokat, hasznos programokat.

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, amelyet az OFI honlapján az alábbi linken tehet meg: http://www.ofi.hu/konferencia-pedagogusok-az-egeszsegert-regisztracio.

A konferencia tervezett programját itt érheti el: http://www.ofi.hu/hir/konferencia-pedagogusok-az-egeszsegert.
A konferencia helyszíne: Károlyi-Csekonics Rezidencia (1088 Budapest, Múzeum utca 17.)
A konferencia időpontja: 2014. október 3., 10:00–16:40

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése