2014. november 3., hétfő

Webináriumsorozat az iskolavezetésről

Az érdeklődők bekapcsolódhatnak az Európai Szakpolitikai Hálózat az Iskolavezetésért (EPNoSL) webinárium sorozatába.
Az 5 alkalmas, 2014. novembertől 2015. márciusig tartó webináriumsorozatban olyan szakpolitikai eszközöket mutatnak be, amelyek gyakorlati támogatást nyújtanak a döntéshozóknak, hogyan gondolkodjanak az iskolavezetés kérdéseiről a méltányosság és a tanulás fejlesztése szempontjából, illetve milyen szempontokat vegyenek figyelembe döntések előkészítésekor. Emellett konkrét, működő jó gyakorlatokat is bemutatnak, melyek gondolatébresztőek lehetnek mind a gyakorlat, mind pedig a szakpolitika számára. A prezentációkat moderált beszélgetés követi.
Melyek a fő tématerületek?
Iskolai autonómia, elszámoltathatóság, megosztott vezetés, iskolavezetői kompetenciastandardok, szakpolitikai válaszok és szakpolitikai irányok implementációja, iskolavezetők képzése
Kiknek szól?
A webináriumok egyedülálló lehetőséget nyújtanak az iskolavezetőknek, vezető tanároknak, szakpolitikusoknak és kutatóknak, hogy kapcsolatba kerüljenek a téma legkiemelkedőbb európai szakértőivel, megismerjenek nemzetközi példákat, és megosszák gondolataikat az iskolavezetésről.
Hogyan lehet bekapcsolódni?
A webináriumokba egyszerű regisztrációt követően online lehet bekapcsolódni. Részletesebb információ és program hamarosan elérhető az alábbi honlapokról:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése