2014. január 6., hétfő

Kémiatanárok figyelmébe



Meghívó a Magyar Kémikusok Egyesülete Kémiatanári Szakosztályába való belépésre



A pedagógus életpályamodell elindulásával újabb előnyökkel jár egy élő kémiatanári közösség tagjává válni, amely egyaránt lehetővé teszi a legfrissebb információkhoz és a kész oktatási segédanyagokhoz való hozzájutást. Ilyen közösség a Magyar Kémikusok Egyesületének (MKE) Kémiatanári Szakosztálya (http://www.kemtan.mke.org.hu/, amelybe most 50%-ra csökkentett tanári tagdíj fejében (ami a 2014-es naptári évre 4000 Ft) jelentkezhetnek a kollégák.

A csatlakozó kollégák saját felhasználói nevet és jelszót kapnak a fenti honlap csak regisztrált tagok számára elérhető részeihez. Ezeken az oldalakon már 164, a kémia tanításához szabadon felhasználható, átalakítható fájl tölthető le (többségükben levetítésre kész Power Point prezentációk). 

A tagok meghívást kapnak az MKE kémiatanárok számára működtetett levelezőlistájára is (mke-kemtanlista@googlegroups.com), amelyen sok hasznos friss hírt és információt küldenek. Az MKE tagjai számos egyéb kedvezményre is jogosultak (pl. postán havonta megkapják a Magyar Kémikusok Lapját és csökkentett részvételi díjat fizethetnek az MKE tanártovábbképzésein).

Az MKE-be való belépéshez szükséges minden információ és fájl megtalálható a következő linken: http://www.mke.org.hu/tagsag/belepes/altalanos-informacio.html

 További infó, kapcsolat:

Dr. Szalay Luca, az MKE Kémiatanári Szakosztály elnöke

ELTE Kémiai Intézet
1117 Budapest, Pázmány Péter sétány 1/A
Tel.: 06 1 372-2500/1517
Mobil: 06 20 360 6910

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése