2013. június 3., hétfő

Akkreditált képzések tehetséggondozás témában - Tehetséghidak Program II. képzési ütem

A Tehetséghidak Program keretében - a Géniusz Program képzési tevékenységének folytatásaként - meghirdetésre kerültek a MATEHETSZ FAT és PAT akkreditált képzési programjai Tehetségpontok és Tehetségsegítő Tanácsok tagszervezetei, valamint bármely tehetséggondozást végző intézmény munkatársai részére.

A csoportos és nyílt képzések finanszírozása TÁMOP-3.4.5-12-2012-0001 „Tehetséghidak Program” című kiemelt projekt keretében valósul meg. Csoportos képzés során egy intézmény igényelhet egy általa választott képzést helyben szervezetten vagy külső helyszínen. Nyílt képzés esetében egyéni résztvevők jelentkezhetnek a projektiroda által meghirdetett képzési alkalmakra.

Csoportos képzések jelentkezési határideje: 2013. június 21. A beérkezett jelentkezéseket 2013. július 20-ig dolgozza fel a projektiroda. Az intézmények a képzés megtartásával kapcsolatban ezt követően kapnak információt. Az II. csoportos képzési ütem célidőszaka: 2013. augusztus 01-től december 15–ig tart.

Nyílt képzések jelentkezési határideje 2013. május 15-től folyamatos az adott képzést megelőző 3. hétig. Az I. nyílt képzési ütem célidőszaka: 2013. szeptember, október, november hónap.
 
A felhívás teljes szövege elérhető az alábbi linken: http://geniuszportal.hu/felhivas-tehetseghidak-program-ii-kepzesi-utem
 
 A MATEHETSZ képzéskínálata: Böngészés a képzések adatbázisában

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése