2014. október 6., hétfő

Szerethető múzeum…? alkotói pályázat általános iskolás és középiskolás osztályoknak

A Múzeumok Őszi Fesztiválját 2014-ban koordináló Szabadtéri Néprajzi Múzeum Múzeumi Oktatási és Képzési Központja (MOKK) általános és középiskolai osztályoknak, tanuló csoportoknak szóló alkotói pályázatot hirdet. A pályázat célja, a gyermekek játékos és kreatív formában fogalmazzák meg elképzeléseiket egy számukra ideális, „szerethető” múzeumról.

A pályázat témája: Szerintetek milyen egy szerethető múzeum? Mondjátok el vagy mutassátok meg! Rajzoljatok, készítsetek képregényt vagy írjatok verset, adjatok elő slam poetry-t arról, hogy mitől lesz számotokra szerethető egy múzeum.

A pályázás módja: A pályázatra osztályok vagy tanuló kollektívák nevezhetnek egy érvényes e-mail cím megadásával. Lakóhely tekintetében a pályázókkal szemben nincs kikötés. Pályázni osztályonként, tanuló csoportonként maximum 3 darab, saját készítésű alkotással lehet: rajz, képregény esetében max. A1 méretben, vers esetében max. 2000 karakter terjedelemben, slam poetry esetében pedig a YouTube-ra feltöltött, max. 2 percben előadott, rap-szerű, de a trágárságot kerülő recitálás, énekbeszéd, szabadvers linkjének elküldésével.
 
Az alkotások postai úton való beérkezésének és e-mailben történő beküldésének határideje: 2014. október 20. éjfél

Kapcsolódó link:
Részletes pályázati felhívás

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése