2014. október 16., csütörtök

Ragadd meg a fényt! – Kreatív alkotói pályázat



A Harmónium Egyesület Aprólépés csapata "Ragadd meg a fényt!" címmel kreatív alkotói pályázatot hirdet az UNESCO által meghirdetett „2015, A Fény Nemzetközi Éve” kezdeményezéshez kapcsolódóan.

A pályázókat arra szeretnék ösztönözni, hogy környezettudatos szempontból figyeljék meg karácsonyi fényeket; továbbá mutassák be, hogy milyen módszereket ismernek a fény „rabul ejtésére”.

Határidő: 2014. 12. 01. 
 

Pályázhat: magánszemélyek, közösségek (iskolák, osztályok, szakkörök) kiemelten a 6 – 18 éves korosztály.
 
Kategóriák:
1. „Karácsonyi fényeink” címmel: pályázni lehet a közelgő ünnep és a fény kapcsolatát energiatakarékossági szempontból bemutató alkotásokkal.
2. „Ejtsd rabul a fényt! – Világíts környezettudatosan” címmel: olyan pályázatokat várnak, melyek bemutatják, hogyan „raktározhatjuk el” a fény energiáját, milyen környezettudatos megoldások születtek már erre, mit használunk mindennapi életünkben, valamint a felfedező kedvű alkotók saját ötletét a fény kreatív „befogására”.
3. „Életünk természetes fényei” címmel: azokat az alkotásokat várják, melyek a mindennapjainkat végigkísérő természetes fényt ragadják meg. Ide küldjék azok is munkáikat, akik a Nap/napfény jelentőségét, erejét, szépségét szeretnék bemutatni.

Beküldhető:
- szabadon választott technikával készített illusztráció (pl. rajz, grafika, képregény, montázs, fotó, videó…),
- szöveges alkotás (szabadon választott műfajban írott munkák – pl. mese, levél, esszé, vers, enciklopédia cikk, vicc stb. maximum 2000 karakter vagy egy A4 kézzel írott oldal terjedelemben)
Kapcsolódó link: http://www.aprolepes.hu/kreativ-palyazat
Pályázati felhívás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése