2013. november 8., péntek

Vályi András anyanyelv-pedagógiai konferencia - 2013. december 7.

A Magyar Nyelvtudományi Társaság Magyartanári Tagozata az ELTE BTK Szakmódszertani Központjának közreműködésével harmadik alkalommal rendezi meg a Vályi András anyanyelv-pedagógiai konferenciát 2013. december 7-én (szombaton) 10 órai kezdettel.
A konferencia helye: ELTE BTK, 1088 Budapest, Múzeum körút 4/A

A plenáris előadások témái: a pedagógus-életpályamodellel kapcsolatos minősítési eljárás és minősítővizsga. A plenáris előadásokat szakmódszertani előadások és műhelyfoglalkozások követik négy szekcióban: a) Anyanyelvi nevelés az alsó tagozatban; b) Anyanyelvi nevelés a felső tagozatban; c) Anyanyelvi nevelés a középiskolában; d) IKT-alkalmazások az anyanyelvi nevelésben.

A részletes program és a jelentkezés feltételei a Magyartanári Tagozat honlapján olvashatók: http://magyartanar.mnyt.hu/

A konferencián való aktív részvételért (5 órás, 5 kredites akkreditált továbbképzésért) tanúsítványt kaphatnak azok a pedagógusok, akik ezt külön kérik jelentkezéskor.

Jelentkezési határidő: 2013. november 20.
Jelentkezni ezen az oldalon lehet: http://magyartanar.mnyt.hu/upld/jelentkezes.htm
A jelentkezéseket a szervezők a termek befogadóképessége alapján a jelentkezések sorrendjében fogadják el és igazolják vissza.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése