2013. november 8., péntek

Jelentkezés a EuroSkills Lille 2014 és a WorldSkills Sao Paolo 2015 válogatóversenyeire

ES_logo.png (ES2014_logo)A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a versenyszámok szponzoraival együtt keresi azokat a fiatal szakembereket, szakmunkásokat, technikusokat, főiskolai és egyetemi hallgatókat, végzős szakközép- és szakiskolai tanulókat, akik szívesen megméretnék tudásukat Magyarország képviseletében az ifjú szakemberek 2014-ben a franciaországi Lille-ben megrendezésre kerülő Európa Bajnokságán a EuroSkills-en, illetve 2015-ben a Brazíliai Sao Paulóban megrendezésre kerülő a „Szakmák Olimpiájának” is nevezett WorldSkills világversenyen.

A versenyekre a következő szakmákban keresik a versenyzőket:

EuroSkills Lille 2014: hegesztő, villanyszerelő, épületasztalos, bútorasztalos, faipari gépkezelő, ács, fodrász, ápoló és gondozó, karbantartó tisztítóspecialista, felülettisztító specialista.
WorldSkills Sao Paolo 2015: villanyszerelő; informatikai hálózati rendszeradminisztrátor és festő, dekoratőr (a festő, dekoratőr szakmában 2015-re és 2016-ra egyszerre válogatnak).
A versenyfelhívás, a szakmák bemutatása valamint a jelentkezés részletes feltételei IDE kattintva olvashatóak, míg az online jelentkezési felület ERRE a linkre kattintva érhető el.

Kérjük, hogy a versenyfelhívást és a szakma leírását figyelmesen olvassa el, mielőtt jelentkezik a versenyre!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése