2013. április 29., hétfő

Kalandor Vizitúra

Legyen az osztálykirándulás vagy a nyári táborozás élményekben gazdag, aktív kikapcsolódás a diákok és a tanárok számára egyaránt!
A vízitúra a természet megismerésének egyik legalapvetőbb formája, melyet már iskolás korban érdemes megmutatni és megszerettetni a diákokkal. A környezettudatos életmódra nevelés, a természet védelme iránti elköteleződés nélkülözhetetlen feltétele a természet közeli élmények, tapasztalatok megléte, melyre a vízi túra kiváló hátteret biztosít!
A Kalandor Vízitúra Bt. a vízitúráztatásban és a táboroztatásban évtizedes tapasztalattal rendelkező tanárokból álló vízitúra vezetői csapatával várja az iskolai csoportok részére kialakított osztálykirándulás és nyári vízi tábor programjaira a középiskolai és a felső tagozatos diákcsoportok jelentkezését.

Vízitúráinkon a résztvevők megismerkednek az evezés alapjaival, alapvető vízbiztonsági és táborozási ismereteket szereznek. A programokra teljesen kezdők is jöhetnek, az evezésben való jártasság a kísérő tanárok részéről sem követelmény, gyakorlott túravezetőink gondoskodnak a csoport biztonságáról.
A programok időtartama a májustól októberig tartó időszakban az 1-2 vagy 3 napos osztálykirándulástól a 4-5 napos nyári vízi táborig terjed.
A lehetséges helyszínek: Szigetköz, Mosoni-Duna, Bodrog, Bodrog-ártér, Tisza, Tisza-tó, Gemenc, Rába.
A csoportok utaztatásának és étkezésének megszervezésében is a számíthatnak segítségünkre.
Vízitúrás osztálykirándulások már 3500 Ft/főtől+szállásdíj,
Nyári vízitúrás táborok: már 8900 Ft/főtől+szállásdíj elérhetőek.
A szervező és kísérő tanárok túráinkon térítésmentesen vesznek részt.

Információ és jelentkezés:
Kalandor Vízitúra Bt.
www.kalandor-vizitura.hu
1039 Budapest, Hímző utca 6.
+36-1-245-3764; +36-30-948-4223
info@kalandor-vizitura.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése