2013. április 8., hétfő

Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Hetek 2013




A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet a megye köznevelési intézményeivel együttműködve ismét megszervezi a JNSZ Megyei Pedagógiai Hetek rendezvénysorozatot.
A JNSZ Megyei Pedagógiai Intézet és a programsorozathoz csatlakozó köznevelési intézmények nevében arra biztatunk mindenkit, hogy 2013. április 9.- május 7. között jöjjenek el és nézzék meg, mi történik megyénk köznevelési intézményeiben!

A Megyei Pedagógiai Hetek programjait böngészve látható, hogy a köznevelés valamennyi intézményfokozatával találkozhatunk. Köszönjük az óvodák, általános iskolák, alapfokú művészetoktatási intézmények, gimnáziumok, szakközép- és szakiskolák, pedagógiai szakszolgálatok, speciális iskoláknak, hogy programjaik közreadásával hozzájárultak rendezvényünk sikeréhez, bővítették a programkínálatot. Intézményeink a sajátos programjaikat tárják elénk a bemutató foglalkozásokkal, az előadásokkal, a nyertes pályázataik eredményeinek bemutatásával. 

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Pedagógiai Intézet, Pedagógiai Szakmai és Szakszolgálat rendezvényeit is jó szívvel ajánljuk mindenkinek. Igyekeztünk Intézetünk programjait úgy összeállítani, hogy minden intézményvezető és pedagógus megtalálja a számára legfontosabb ismereteket, újdonságokat, melyeket saját és intézményi munkájukban hasznosíthatnak.

Így előtérbe kerül a középiskolákban, az e tanévben elindított közösségi szolgálat, de ugyanilyen figyelmet érdemelnek a Köznevelési Hídprogramok is, amelyek a következő tanévtől indulnak.
A pályázatokat megvalósító intézmények hasznos információkhoz jutnak az Iskolatáska szolgáltatásairól, s izgalmas lehet a PSIVET esélyteremtés szakképzéssel program megismerése is.
A jó gyakorlatok börzéje a hálózatok kialakítását támogatja, egyéni, intézményi bemutatkozást szolgál, mellyel megkönnyítjük a pályázatok fenntartási időszakának tevékenységeit is.

Az egyes programokra az adott köznevelési intézmény által megadott elérhetőségeken lehet jelentkezni. A JNSZ Megyei Pedagógiai Intézet rendezvényeire online jelentkezhetnek.


Szeretettel várjuk rendezvényeinken!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése