2013. április 29., hétfő

Tablóverseny

Április 8-án elindult a TakarékPont által támogatott 2013-as tablóverseny, melyhez április 23-tól a Hálózat saját közösségi oldala is csatlakozik a Tablóverseny Extra! elnevezésű játékával.

A legnépszerűbb közösségi portálon futó Tablóverseny évek óta töretlen népszerűségnek örvend a végzős középiskolások körében. Idén már második alkalommal a TakarékPont Hálózat lett az esemény támogatója. A játék mechanizmusa egyszerű, az osztályoknak lehetőségük van tablóképük feltöltésére, melyekre szavazni lehet. A verseny végén a legtöbb szavazatot kapó osztály nyeri meg a fődíjat, mely a TakarékPont támogatásával rendezett osztály bankett, valamint egy hónapra felkerül a nyertes osztály tablója egy óriásplakátra saját településükön. Mindezek mellé a Hálózat az osztály minden tanulója számára egy tetszőleges számlacsomag megnyitásának lehetőségét ajánlja fel, melyhez díjmentesen egy MasterCard® PayPass™ karórát kapnak a diákok.

Április 23-tól a TakarékPont közösségi oldalán ehhez kapcsolódóan indul el a Tablóverseny Extra! A játék nyertes osztálya egy utolsó közös, felejthetetlen élményben részesül: egy zártkörű mozizáson vehet részt, ahol saját négy, hat vagy nyolc évük közös pillanatait eleveníthetik fel. A játékhoz a TakarékPont közösségi oldalán keresztül csatlakozhatnak  az osztályok A jelentkezők megírhatják legkedvesebb közös történetüket, illetve fotót is mellékelhetnek az osztályról.

A játék június 3-ig tart, ekkor a TakarékPont zsűrije választja ki a nyertes osztályt.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése