2012. december 4., kedd

A Tempus Közalapítvány pályázatíró szemináriumai

A Tempus Közalapítvány pályázatíró szemináriumokat rendez 2013 januárjában Comenius iskolai együttműködések, Comenius tanárasszisztens fogadása és Comenius szakmai továbbképzés pedagógusoknak, illetve Comenius régió együttműködések és Szakértői tanulmányutak témakörében. A pályázatíró szemináriumok részletei:
  1. Comenius iskolai együttműködések, Comenius tanárasszisztens fogadása és Comenius szakmai továbbképzés pedagógusoknak- Az információs nap keretében részletesen megtárgyaljuk a Comenius iskolai együttműködések, a Comenius tanárasszisztens fogadása valamint a Comenius szakmai továbbképzés pedagógusoknak pályázattípusokhoz kapcsolódó szabályokat, prioritásokat és a pályázati űrlapok kitöltésével kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, esetlegesen felmerülő problémákat.
  2. Comenius régió együttműködések és Szakértői tanulmányutak- Az információs nap keretében részletesen megbeszéljük a Comenius régió együttműködések és Szakértői tanulmányutak pályázattípusokhoz kapcsolódó szabályokat, prioritásokat és a pályázati űrlapok kitöltésével kapcsolatos tartalmi és pénzügyi tudnivalókat, esetlegesen felmerülő problémákat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése