2012. december 8., szombat

Kreatív pályázatot hirdet a Microsoft

A Microsoft Magyarország – a új Windowst népszerűsítendő – pályázatot hirdetett, melynek fődíja egymillió forint

Kreativitásra építő pályázatot hirdetett a Microsoft magyarországi képviselete, melynek témája a Windows 8 operációs rendszer. A pályaműveket film, animáció vagy valamilyen zene formájában kell megalkotni, utóbbi esetében bármilyen műfajt választhatunk. Formai követelmény a WMV, MP4 vagy MPEG fájlformátum használata, illetve hogy egyetlen pályamunka sem haladhatja meg a 20 MB-os méretet.
A tartalom kapcsán szabadon kiélhetjük kreativitásunk, akár egy egyszerű kézi kamerával, akár komoly felszereléssel esünk neki a feladatnak; a megkötés a pályázat hivatalos oldalán megadott főcím használata mellett csupán öt szó beleszövése művünkbe: csempe, élmény, felhő, alkalmazás, kapcsolattartás.

Windows 8

A kész műveket a szervezők ellenőrzés után feltöltik a játék YouTube csatornájára, s mivel a fődíj mellett egyéb, az adott művek népszerűségén alapuló díjazások is lesznek, ezért érdemes minél hamarabb elküldeni a nevezéseket. A végső leadási határidő 2013. január 6-a éjfél.

A pályázaton egyénileg és csoportosan is lehet indulni, egy feltételt kell figyelembe venni, hogy a pályázók közül legalább egy személynek 18 év felettinek kell lennie (egyéni pályázatnál minden pályázónak). Iskolai, színjátszó, filmes és zenész közösségek pályázatait is várják a szervezők. Az alkotások beadási határideje 2013. január 6., érdemes azonban mielőbb beküldeni az elkészült pályaműveket, mert a közönségdíjakat a magas megtekintés számú alkotások készítői nyerhetik el a pályázaton.

További információ: http://www.windows8.hu/palyazatrol/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése