2014. május 7., szerda

Pályázati felhívás – „Segítő diákok 2014.”

Jelen pályázat azzal a céllal kerül kiírásra, hogy az Iskolai Közösségi Szolgálat működő programjait megismerhessék az érintett intézmények, diákok, pedagógusok és szülők.

A fenti cél érdekében az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet (továbbiakban: OFI) nyílt pályázatot hirdet Magyarországon, a középfokú iskolákban nappali képzésben 2016. január 1-jét követően érettségi vizsgát tevő tanulók; az iskolai közösségi szolgálat program lebonyolításában részt vevő pedagógusok (például: IKSZ koordinátor, osztályfőnök), valamint a közösségi szolgálatot teljesítő diákokat fogadó intézmények számára az iskolai közösségi szolgálat programok széles társadalmi körben való megismertetése céljából.

A pályázat diákok, pedagógusok és fogadóintézmények számára került kiírásra különböző kategóriákban. A szakmai értékelésen legmagasabb pontszámot elért pályamunkák (kategóriánként maximum 1–5 pályázat, azaz összesen legfeljebb 15 pályázat) a kiíró által a pályázat összes díjazottja számára felajánlott 300 000 forint összértékű díjakat nyerhetik meg. A pályázatokat 2014. július 30. 24.00 óráig lehet benyújtani, elektronikus formátumban.A határidőn túl, vagy nem megfelelő formátumban érkezett pályázat szakmai bírálat nélkül elutasításra kerül.

A pályázathoz kapcsolódó dokumentumok letölthetőek az alábbi linkekre kattintva:
- Pályázati felhívás
- Pályázói nyilatkozat
- Pályázati adatlap

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése