2014. május 9., péntek

Konferencia az egész napos iskoláról

Az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet konferenciát szervez Az egész napos iskola a lehetőségek iskolája címmel 2014. május 30-án.
A konferencia célja: elemezni a köznevelési rendszerben zajló, az egész napos iskola fejlesztésére vonatkozó innovációs folyamatokat, bemutatni a fejlesztés eddigi eredményeit a fejlesztésben részt vevő iskolákkal közösen, körvonalazni a már látható tanulságokat, tapasztalatokat.
 
Helyszín: ELTE Bölcsészettudományi Kar, Gólyavár, 1088 Budapest, Múzeum krt. 6-8.

A konferencia igényli a résztvevők aktivitását, a párbeszédre, a vélemények ütköztetésre törekszik. Ennek érdekében a rövid plenáris előadásokat követően a szakmai dialógust támogató és az eredményeket részletesen, témánként bemutató tematikus műhelyek lesznek a konferencia meghatározó eseményei, végül pedig a különböző perspektívákat ütköztető pódiumbeszélgetés zárja a programot.

A konferencián való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött: REGISZTRÁCIÓ

A szervezők a jelentkezőket a regisztrációk sorrendjében fogadják: a sikeres regisztrációról e-mailben visszaigazolást küldenek, és a regisztrált résztvevők részletes tájékoztatást kapnak. Nagyon fontos, hogy ne csak a konferenciára regisztráljanak, de a regisztráció során jelöljék meg azt a műhelyt is, amelynek munkájában részt kívánnak venni.

Kapcsolódó linkek:
A konferencia programja

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése